GDP kandidaat raadslid Hans Nagtegaal 2e bij “politicus van het jaar” contest

Vorige week werd bekend dat Hans Nagtegaal uit Bussum genomineerd is voor de titel “Politicus van het jaar van de Gooi en Vechtstreek“. Hij heeft na de stemronde een eervolle tweede plaats behaald, de nummer één had slechts twee stemmen meer! We feliciteren Hans met deze mooie uitslag!

Hans is sinds kort lid van Goois Democratisch Platform en staat op de elfde plaats van onze kandidatenlijst. Hij zet zich namens een groep van circa tweehonderd bewoners in om ongebreidelde groei bij woningbouwcomplex “De Gooise Warande” te keren. Hij is kritisch over de manier waarop de gemeente bij projecten telkens eigen regels en kaders oprekt en belanghebbenden op een zijspoor zet. Hij stuurde hierover de politiek recent een brandbrief. De kritiek van Hans ligt in lijn met ons geluid.