GDP kandidaat raadslid Hans Nagtegaal genomineerd voor “politicus van het jaar”

Vandaag werd bekend dat Hans Nagtegaal uit Bussum genomineerd is voor de titel “Politicus van het jaar van de Gooi en Vechtstreek“. Hans is sinds kort lid van Goois Democratisch Platform en staat op de elfde plaats van onze kandidatenlijst.

Hans zet zich namens een groep van circa tweehonderd bewoners in om ongebreidelde groei bij woningbouwcomplex “De Gooise Warande” te keren. Hij is kritisch over de manier waarop de gemeente bij projecten telkens eigen regels en kaders oprekt en belanghebbenden op een zijspoor zet. Hij stuurde hierover de politiek recent een brandbrief.

De kritiek van Hans ligt in lijn met ons geluid. We zijn dan ook trots op zijn nominatie, hij zou de titel verdienen! Hans zou daarmee in de voetsporten treden van onze fractievoorzitter Jelmer Kruijt, die de titel al in 2019 won!  Stemmen kan tot 31 december, klik daarvoor hier.