Gaat de zonnegeluidswal t.h.v. het Naarderwoonbos er dan eindelijk komen?

Tijdens de komende politieke avond staat de zonnegeluidswal op de agenda. Het college vraagt de raad om een voorbereidingskrediet en wil de regie naar zich toe trekken.
GDP is blij dat het college, na jaren praten, nu eindelijk een grote stap durft te zetten om de zonnegeluidswal te verwezenlijken. Een prachtproject, geïnitieerd en gedragen door de bewoners, en ook hard nodig. We zijn wel kritisch t.a.v. andere kwetsbare locaties waar nu nog geen goede oplossing voor is, zoals het Thijssepark aan de andere kant van de snelweg.
Het is daarnaast wel opmerkelijk te noemen dat het college hier zo op inzet, maar een paar kilometer verderop een complete woonwijk (de Borgronden) op de vluchtstrook van de A1 bouwt en de beoogde sociale woningen daar dienst doen als geluidswal.