GDP op zoek naar talent!

Ben jij de nieuwe “Voice” van Goois Democratisch Platform? Neem dan contact met ons op en krijg je eigen coach! Wij zijn namelijk op zoek naar talent, met een bovengemiddelde interesse in (gemeente)politiek. In het komende jaar leren we je de kneepjes van het vak, zodat je bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen hoog op onze kandidatenlijst prijkt!

Goois Democratisch Platform is een vernieuwende politieke partij in de gemeente Gooise Meren, die met vier zetels bij de laatste verkiezingen in één klap de grootste oppositiepartij binnen de gemeenteraad werd. Wij stellen ons ten doel om inwoners veel meer en beter te betrekken bij onze standpuntbepaling en hun daarnaast de mogelijkheid te bieden om met eigen initiatieven te komen. Wij luisteren, denken en doen!

Meer weten? Stuur ons een mailtje, of een berichtje via Facebook!