Let op: gewijzigde datum! 9 maart open fractieoverleg over de Borgronden

Op 9 maart organiseren wij ons tweede ‘open fractieoverleg’, deze keer over het woningbouwproject “De Borgronden” in Naarden. Dit onderwerp komt binnenkort weer op de agenda van de gemeenteraad en zorgt voor de nodige onrust onder inwoners uit de aanpalende wijken – zo merken wij. Wij luisteren graag naar de inbreng van inwoners/ondernemers en nemen dat mee bij onze standpuntbepaling en de verdere besluitvorming over dit project.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 9 maart in theatertje ‘De Mess’ in Naarden Vesting. Omdat het onderwerp vlotter dan verwacht op de agenda van de gemeenteraad is gekomen, hebben wij de datum vervroegd. Voor meer informatie verwijzen wij naar de uitnodiging.

Voor meer informatie over dit project kunt u terecht op de gemeentepagina en de website van de ontwikkelaar.

Wij hopen u 9 maart te mogen begroeten.

De Borgronden anno 2020
Afkadering projectgebied de Borgronden