College wil inderdaad van muziektent Naarden af

Uit de antwoorden op door onze fractie gestelde vragen blijkt dat het college inderdaad van de historische muziektent uit Naarden af wil, omdat die teveel kost en teveel ruimte in beslag neemt. De muziektent wordt traditioneel bij allerlei activiteiten gebruikt, zoals de Sinterklaasintocht en Koningsdag.
 
Het college onderzoekt momenteel of de tent in eigendom kan worden overdragen aan een extern bedrijf (firma Rijswijk), onder de voorwaarde dat deze de tent twee keer per jaar voor Burgerzin neerzet. Op korte termijn zal het college dit voornemen ook met Burgerzin bespreken.
 
Als het aan Goois Democratisch Platform ligt, blijft de muziektent behouden voor onze gemeente. Desnoods kan het beheer en de opslag ervan worden overgedragen aan een maatschappelijke organisatie, zoals Burgerzin. Wij hopen en verwachten dat het college deze optie ook serieus bekijkt en blijven het kritisch volgen.
 
Lees hier het volledige antwoord van het college.