Tussenstand zebrapad KPC de Bazelstraat

Voor de zomervakantie is er een nieuw inwonersinitiatief op ons platform geplaatst, dat ziet op de aanleg van een zebrapad op de K.P.C. de Bazelstraat/hoek H. Kamerlingh Onnesweg. Dit kruispunt is lastig te overzien, omdat er 5 wegen bij elkaar komen en er – behalve auto’s – ook bussen doorheen rijden. Het is een kinderrijke buurt, op weg naar school (de Hoeksteen) en op de terugweg steken hier heel veel kinderen over.
 
Het initiatief wordt breed ondersteund (66 van de 71 stemmen) en daarom zijn wij hierover in gesprek gegaan met de gemeente. Vanochtend was er samen met de gemeente ambtenaar, de initiatiefnemer en een afgevaardigde van onze fractie een “schouw” op locatie. De gemeente gaat nu bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wordt vervolgd.
 
Wil jij ook een inwonersinitiatief indienen? Dat kan! Ga naar www.gooisplatform.nl, maak een gebruikersnaam aan of login en klik vervolgens onder “dossiers” op “initiatieven”. Je kan dan heel eenvoudig een eigen initiatief indienen.