Veel ondersteuning voor inwonersinitiatief zebrapad KPC de Baselstraat

Het inwonersinitiatief dat erop gericht is om de kruising KPC de Baselstraat en H Kamerlingh Onnesweg veiliger te maken voor schoolgaande kinderen, kan op heel veel steun rekenen. Op deze kruising in de buurt van basisschool de Hoeksteen komen 5 wegen bij elkaar, waardoor de verkeerssituatie weinig overzichtelijk is. De initiatiefneemster wil dat er een zebrapad komt. Van de 70 reacties, zijn er 65 positief. Drie mensen kunnen zich niet in het voorstel vinden, één persoon stelt zich neutraal op. Bekijk hier het initiatief.

Gezien de brede ondersteuning, heeft onze fractie besloten om het initiatief nu allereerst aan te dragen bij de verantwoordelijk wethouder en de ambtenaren die binnen onze gemeente over verkeer gaan. Afhankelijk van hun reactie, kijken we verder.