GDP wil meer vaart achter oplossing geluidshinder A1

In de laatste raadsvergadering heeft Goois Democratisch Platform een motie ingediend, om het college op te roepen meer capaciteit beschikbaar te stellen voor een ambitieus plan van een groep bewoners om geluid en fijnstof in de wijk Naarderwoonbos terug te dringen. Zij hebben uitgewerkte plannen voor het plaatsen van een geluidswal met zonnepanelen, waarbij aanspraak gemaakt kan worden op landelijke subsidies. Helaas ziet een meerderheid van de raad niet de noodzaak om nu meer snelheid achter dit plan te zetten; de motie is verworpen. Goois Democratisch Platform zal zich blijven inzetten voor een goede oplossing voor geluid en fijnstof in o.a. Naarderwoonbos, Thijssepark en Keverdijk.

Bekijk hier een recent debat tussen GDP en D66 over dit onderwerp.