Uitslag weekpoll: Ruime meerderheid voor woningen op Scapino terrein

Een ruime meerderheid van 77% van de deelnemers aan onze laatste poll ziet het liefst woningen verrijzen op het huidige Scapino terrein in Bussum. Dat kan bijvoorbeeld huisvesting zijn voor jongeren en senioren, voor beide doelgroepen is er in Gooise Meren weinig aanbod. Ongeveer 12% kan zich vinden in een verhuizing van de Albert Heijn op het Veerplein naar het Scapino terrein, waarbij de Albert Heijn op de Laarderweg wordt gesloten. Ahold is eigenaar van de grond. 11% geeft aan meer heil te zien in een andere bestemming dan woningen of supermarkt. Er hebben 57 mensen deelgenomen aan deze peiling. De gemeente praat deze week over het centrum van Bussum, o.a. bij de behandeling van de economische visie en de kadernota verkeer.