Eric Pieter Vlaanderen sluit zich aan bij Goois Democratisch Platform – Fractie telt nu drie zetels in gemeenteraad Gooise Meren

Amper een week na de lancering, krijgt Goois Democratisch Platform er alweer een derde zetel bij in de gemeenteraad van Gooise Meren. Eric Pieter Vlaanderen sluit zich aan bij de vernieuwende partij, die hét antwoord moet gaan vormen op de steeds grotere behoefte onder inwoners en ondernemers om meer en beter betrokken te worden bij de lokale politiek. Inwoners kunnen hiervoor terecht op een interactief platform dat de partij heeft laten bouwen.

Fractievoorzitter Jelmer Kruijt is blij met de komst van Vlaanderen: “Eric Pieter heb ik leren kennen als een echte volksvertegenwoordiger, iemand die consequent de dialoog opzoekt met inwoners en ondernemers. Zijn ideeën over lokale democratie sluiten helemaal aan bij wat onze nieuwe partij voor ogen heeft en hij neemt veel kennis en ervaring mee uit de kernen Muiden en Muiderberg.”

Vlaanderen is blij dat hij zich voor de nieuwe partij kan gaan inzetten. “Je kan mensen anno 2017 niet meer uitleggen waarom er alleen óver hun en niet mét hun gesproken wordt. De partij is erin geslaagd om een ingenieus platform neer te zetten waar denk ik ook echt behoefte naar is. We gaan ervoor!”